LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

01

Νοε 2014

Μινώταυρος-Πανακρωτηριακός 4-2Την πρώτη ήττα γνώρισε η ομάδα Παίδων του Πανακρωτηριακού, στο σημερινό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο των Μουρνιών, με αντίπαλο την ομάδα του Μινώταυρου με σκορ 4-2, για την 5η αγωνιστική του 1ου Ομίλου του Κυπέλλου Παίδων "Σπύρος Αμαραντίδης" της ΕΠΣ Χανίων.

 

 

Στο α' μέρος ο Μινώταυρος προηγήθηκε με δύο (2) γρήγορα γκολ στο πρώτο 5λεπτο, ωστόσο στη συνέχεια η ομάδα μας πίεσε και μείωσε στο 14' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ανδρεαδάκη. Όμως στο 20' ο Μινώταυρος έκανε το 3-1, για να μειώσει στο 27' ο Μαρκαντωνάκης με ωραίο σουτ σε 3-2, που ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Στην επανάληψη και πάλι οι γηπεδούχοι σκόραραν νωρίς κάνοντας το 4-2, όμως στη συνέχεια και παρότι η ομάδα μας πίεσε δεν κατάφερε να σκοράρει, καθώς είχε σουτ στο δοκάρι με τον Ανδρεαδάκη, ενώ το γκολ που πέτυχε ο ίδιος παίκτης με κεφαλιά ακυρώθηκε (παρότι αρχικά ο διαιτητής έδειξε σέντρα). 

Τμήμα ΠΑΙΔΩΝ (Πανακρωτηριακός): Λουλουδάκης Στεφ., Καλέντζης Ν., Καλαϊτζάκης Γ., Ανδρεαδάκης Ευστ., Κριθαράκης Π., Πολυχρονάκης Π., Μπαγετάκος Κ., Φιλιππάκης Αρτ. (Κονταράκης Κ.), Μαλιχούτης Ιωαν., Μαρκαντωνάκης Ευστ., Πολυχρονάκης Χρ.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

3o Soccer School Views : 1754
1ο Soccer School Views : 628

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.