LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

Πανακρωτηριακός-Σπάθα 1-1Με ισοπαλίες με το ίδιο σκορ 1-1 ξεκίνησαν στην 1η αγωνιστική του κυπέλλου της ΕΠΣ Χανίων, τόσο η ΕΘΚ στο χθεσινό αγώνα με τον Παγχανιακό, όσο και ο Πανακρωτηριακός σήμερα με αντίπαλο την περσινή κυπελλούχο Σπάθα.

 

 

Στο σημερινό παιχνίδι η Σπάθα βρέθηκε μπροστά με 1-0 στο 9' έπειτα από αδράνεια της άμυνας, ωστόσο η ομάδα μας -παρότι είχε και πάλι πολλές απουσίες- έχασε ευκαιρίες για να ισοφαρίσει στο α' ημίχρονο με τον Μιχαήλ στο 11' και τον Μποχώνη στο 27' και 33' να μην μπορούν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα από πλεονεκτή θέση. Στην επανάληψη η ομάδα μας κυριάρχησε χάνωντας πλήθος ευκαριών στο 49' σε σουτ του Μπαδιεριτάκη που κατέληξε άουτ, ενώ στο 63' και στο 64' ο τερματοφύλακας της Σπάθας επενέβει σωτήρια σε ισάριθμα σουτ του νεοεισελθόντα Καλλέργη. Στο 71' και 75' ο Γιαννουλάρης δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, κάτι που τελικά κατάφερε στην τρίτη πρσπάθεια στις καθυστερήσεις ύστερα από κάθετη πάσα του Μπαδιεριτάκη.

Πανακρωτηριακός: Γύπαρης, Παντελακάκης, Μιχαήλ, Αδαμόπουλος, Μπικάκης, Πλατώνης, Τερεζάκης (46' Γιαννουλάρης), Καλαμπακάκης (78' Κοπανάκης), Μποχώνης, Λυχνάκης (62' Καλλέργης), Μπαδιεριτάκης.

Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ

Στον χθεσινό αγώνα της ΕΘΚ, ο Παγχανιακός ευτύχησε να προηγηθεί στο α' ημίχρονο στην μοναδική του ευκαιρία στο παιχνίδι στο 8' μετά από λάθος της άμυνας, αλλά στην επανάληψη η ομάδας μας ισοφάρισε στο 68' με ωραία πρσπάθεια του Κουβάτση, ο οποίος στο 88' είχε σουτ στο δοκάρι.

ΕΘΚ : Κουρομιχελάκης, Σοφιανόπουλος, Τσαρδακάς, Κουβάτσης, Χριστονάκης (68' Καλυβιανάκης), Carciu, Μουσουράκης, Παπαδάκης, Μπαχλιτζανάκης, Ευαγγέλου, Καλλιγέρης (60' Βολακάκης).

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

Συνέντευξη τύπου 1ου Soccer School Views : 521
1ο Soccer School Views : 628

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.