LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

ΕΘΚ-Δάφνη 3-2Έπιασε κορυφή η Ένωση Θύελλα Καμίνια, μετά τη σημερινή νίκη που πέτυχε στο γήπεδο των Καθιανών, απέναντι στην ομάδα της Δάφνης με 3-2, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β΄Κατηγορίας.

 

 

 

Στο α' μέρος η ομάδα μας είχε την υπεροχή των κινήσεων, η οποία απέδωσε καρπούς στο 35' όταν ο Σφακιανάκης εξαπέλυσε δυνατό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή και έστειλε την μπάλα στο αριστερό "Γ" του τερματοφύλακα, για να γράψει το 1-0 που ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Στην επανάληψη, στο 61' ο Σγουράκης μετά από όμορφη ενέργεια κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Κουβάτσης κάνοντας το 2-0, ενώ στο 68' και πάλι με πέναλτι που προήλθε όταν στη η μπάλα σταμάτησε στο χέρι του αμυντικού, έπειτα από σέντρα του Παπαδάκη, ο Κουβάτσης με εύστοχη εκτέλεση ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 3-0. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν αρχικά στο 78' και στο 92' με ισάριθμα σουτ, να μειώσουν στο τελικό 3-2.

ΕΘΚ : Τριανταφυλλάκης, Καστρινάκης (52' Σγουράκης), Τσαρδακάς, Ευαγγέλου, Χριστονάκης, Λειβαδιτάκης, Κουβάτσης, Παπαδάκης, Σφακιανάκης (90' Σουλτάνος), Λιονάκης, Τσάρτσιου (74' Καλυβιαννάκης).

Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

Συνέντευξη τύπου 1ου Soccer School Views : 524
1ο Soccer School Views : 634

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.