LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

03

Μάι 2015

ΙΝΚΑ-Πανακρωτηριακός 0-2Πολύ καλές εντυπώσεις και ελπιδοφόρο μήνυμα για το μέλλον από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, στο χθεσινό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο των Αγ. Αποστόλων, απέναντι στην ομάδα του ΙΝΚΑ όπου επικράτησαν  με σκορ 2-0, για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος Παίδων που διοργανώνει η ΕΠΣ Χανίων.
 
Η ομάδα μας παίζοντας πολύ όμορφο ποδόσφαιρο, άνοιξε το σκορ στο 15' όταν από πάσα του Μαλιχούτη, ο Πολυχρονάκης Π. βρέθηκε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα και με ιδανικό τελείωμα έκανε το 1-0. Στο 28' ο Μαλιχούτης επιχείρησε σέντρα από αριστερά και ο Πολυχρονάκης Π. με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας μας. Στην επανάληψη και δύο ομάδες δημιούργησαν ευκαιρίες, ωστόσο ο αγώνας ολοκληρώθηκε χωρίς να μπορέσουν να πετύχουν κάποιο άλλο τέρμα.
 
Πανακρωτηριακός ΠΑΙΔΕΣ (Γιώργος Ντενεκεντζής): Λουδουδάκης Στ., Καλέντζης Ν., Σταγκουράκης Στ. (60' Ξεπαπαδάκης Σπ.), Λίτσι Ε., Κριθαράκης Π. (65' Κονταράκης Κ.),  Καλέντζης Ν., Πολυχρονάκης Χρ., Μαρκαντωνάκης Στ., Μαλιχούτης Ι., Πολυχρονάκης Π.
 
Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ
 
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

1ο Soccer School Views : 628
Συνέντευξη τύπου 1ου Soccer School Views : 521

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.