LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

28

Ιουν 2020

ΣΗΜΑΤΑΜε επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες (27/6) η έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών του Πανακρωτηριακού, της Ένωσης Θύελλα-Καμίνια και των Λεόντων η οποία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Καθιανών «ΕΙΡΗΝΗ».

Η τριμελής επιτροπή της Γ.Σ αφού ολοκλήρωσε τον έλεγχο της απαρτίας των μελών, όπου διαπιστώθηκε ότι υπήρχε ο απαιτούμενος αριθμός, προχώρησε στην ανάγνωση των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης,  τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό και ενέκρινε ομόφωνα τον προϋπολογισμό για τη νέα σεζόν.

Εγκρίθηκε η τροποποίηση των καταστατικών που αφορούσε στον αριθμό των μελών των Δ.Σ των ομάδων μας και συγκεκριμένα το Δ.Σ του Πανακρωτηριακό γίνεται 7μελές και τα Δ.Σ της Ένωσης Θύελλα-Καμίνια των Λεόντων γίνοται 5μελή, ενώ εγκρίθηκε και η εναρμόνιση των καταστατικών των ομάδων μας σύμφωνα με τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (Γ.Γ.Α).

Από τα σημαντικά πράγματα που ειπώθηκαν και αποφασίστηκαν ομόφωνα στην χθεσινή Γ.Σ (έπειτα από πρόταση των Δ.Σ), ήταν :

Η ανακήρυξη ως ευεργέτη του Μανώλη Σβουράκη (προβλέπεται από το καταστατικό για πρόσωπα που έχουν προσφέρει ποσό άνω των 50.000 ευρώ), καθώς ως πρόεδρος της ΜΟΒΙΑΚ υπήρξε ο κύριος χορηγός στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου και τις ομάδες του Πανακρωτηριακού και της Ένωσης Θύελλα-Καμίνια τα τελευταία οκτώ (8) χρόνια και μας αφήνει μια σημαντική παρακαταθήκη με την Ακαδημία να αριθμεί περί τους 160 αθλητές, είναι ενταγμένη στο δίκτυο Ακαδημιών της ΠΑΕ Χανιά και χρησιμοποιεί ένα γήπεδο στολίδι όπου, με την δική του συμβολή, διαθέτει γυμναστήριο, αποδυτήρια Ακαδημίας, σκεπαστή κερκίδα και δημοσιογραφικά θεωρεία.

Ανακηρύχτηκαν ως επίτιμα μέλη οι κ.κ Μιχάλης Καλλέργης, Χρήστος Σταμπολάκης και Ιωάννης Βεργανελάκης, για την σημαντική προσφορά τους ως ιδρυτικά μέλη, προπονητές και ποδοσφαιριστές των ομάδων των Καμινίων και της Θύελλας Στερνών.

Αποφασίστηκε η έκδοση βιβλίου με την ιστορία των ομάδων του Ακρωτηρίου (Καμίνια, Θύελλα Στερνών, Πανακρωτηριακός και Ένωση Θύελλα-Καμίνια) και καλούμε όλους όσους έχουν έντυπο ή φωτογραφικό υλικό να έρθουν σε επικοινωνία με κάποιο από τα μέλη των Δ.Σ των ομάδων μας, ώστε να ξεκινήσει η συγκέντρωση όσο το δυνατόν περισσότερων στοιχείων.

Τέλος, αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά ποδοσφαιρικός αγώνας γιορτή, με τη συμμετοχή παλαιμάχων ποδοσφαιριστών των ομάδων της Θύελλας Στερνών, των Καμινίων, του Πανακρωτηριακού και της ΕΘΚ, όταν αυτό μπορεί να επιτραπεί από τις αρμόδιες αρχές.

Ακολούθησε η διαδικασία της ψηφοφορίας για την ανάδειξη νέων μελών για τα Δ.Σ, τα αποτελέσματα τα οποία έχουν ως εξής:

Για το Δ.Σ του Πανακρωτηριακού εκλέχθηκαν με αλφαβητική σειρά τα παρακάτω μέλη:
1. Παντελής Αλεξανδράκης
2. Μιχάλης Καλλέργης
3. Μιχαήλ Κελάκης
4. Αντώνιος Κοκογιαννάκης
5. Ασπασία Κοντομάρη
6. Εμμανουήλ Κουκουράκης
7. Ευάγγελος Μαριανάκης
8. Νικόλαος Ροζάκης
9. Αγγελική Σκουρλή
10. Σταύρος Χριστοφής

Για τον Δ.Σ της Ένωσης Θύελλα-Καμίνια εκλέχθηκαν με αλφαβητική σειρά τα παρακάτω μέλη:
1. Απόστολος Γκαγκάκης
2. Ιωάννης Θανασιός
3. Παντελία Κοπανάκη
4. Νικόλαος Λειβαδιτάκης
5. Αναστασία Μαριδάκη
6. Δημήτριος Παπαδομανωλάκης
7. Δημήτριος Παπαπαναγιώτου
8. Χρήστος Σταμπολάκης

Για τον Δ.Σ των Λεόντων εκλέχθηκαν με αλφαβητική σειρά τα παρακάτω μέλη:
1. Δημήτριος Διαμαντάκης
2. Θεόδωρος Καραβούλιας
3. Κωνσταντίνος Λειβαδιτάκης
4. Αγγελική Μαράκη
5. Κωνσταντίνος Νικολαντωνάκης
6. Λευκοθέα Ντάσιου
7. Κωνσταντίνος Πολιτάκης
8. Γεωργία Τσαλκιτζή

Τα εκλεγμένα μέλη θα συνεδριάσουν εντός οκτώ (8) ημερών για την συγκρότηση σε σώμα και την ανάδειξη των νέων Δ.Σ.

Ευχαριστούμε θερμά όλα τα μέλη των ομάδων μας για την παρουσία τους και τη δύναμη που μας δίνουν να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας, για μία Ακαδημία πρότυπο και ένα ποδοσφαιρικό Ακρωτήρι, που όλοι μαζί ενωμένοι θα κρατήσουμε εκεί που του αξίζει.

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

ΓΙΟΡΤΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΥ Α.Ο 2013 Views : 717
Επίσκεψη Ακαδημίας στο ΚΑΠΗ Ακρωτηρίου Views : 691

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.