LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

03

Σεπ 2020

ΣΗΜΑΤΑΤα Δ.Σ του Πανακρωτηριακού Α.Ο, της Ένωσης Θύελλα-Καμίνια και των Λεόντων εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στον Κωνσταντίνο Κωνσταντινίδη για την επανεκλογή του στην προεδρία της ΕΠΣ Χανίων.

Παράλληλα, συγχαίρουμε όλους τους εκλεγέντες ως τακτικά και αναπληρωματικά μέλη του Δ.Σ, που προέκυψαν από την χθεσινή εκλογική διαδικασία της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης.

Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο αποτελεί την βάση του Ελληνικού ποδοσφαίρου, μέσα από το οποίο αναδεικνύονται οι αυριανοί ποδοσφαιριστές που στελεχώνουν τις ομάδες της χώρας μας, ενώ παράλληλα εκατοντάδες παιδιά αθλούνται και δεν στρέφονται σε άλλα πράγματα, επικίνδυνα, για την σημερινή εποχή (ναρκωτικά, αλκοολισμός κλπ).

Είναι επιτακτική ανάγκη να βοηθήθει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, τόσο από την Πολιτεία, όσο και από τους αρμόδιους φορείς (Περιφέρεια, Δήμο, ΕΠΣ), ώστε να μπορούν τα Σωματεία να ανταποκριθούν στις ανάγκες της νέας εποχής που διαμορφώνεται λόγω του Covid-19.

Με την ελπίδα ότι το νέο Δ.Σ της ΕΠΣ Χανίων θα συνεχίσει να συμβάλει όπως έκανε μέχρι σήμερα, τόσο για την ανάδειξη του Χανιώτικου ποδοσφαίρου, όσο και για την επίλυση των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί, σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη νέα θητεία σας.

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

Συνέντευξη τύπου 1ου Soccer School Views : 521
ΓΙΟΡΤΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΥ Α.Ο 2013 Views : 715

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.