LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

26

Μάι 2021

Το Δ.Σ του Πανακρωτηριακού Α.Ο. με χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Μάνο ΒΕΡΓΑΝΕΛΑΚΗ και την επιστροφή (μετά από 5 χρόνια) στο προπονητικό επιτελείο της ομάδας μας, του Βαγγέλη ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗ.

Το προπονητικό δίδυμο θα συνεχίσει στην ίδια φιλοσοφία, δίνοντας ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στις Ακαδημίες, μοιραζόμενοι ένα πρωτοποριακό πλάνο στο Δίκτυο της ΠΑΕ Χανιά, για να συνεχίσουμε να παράγουμε ικανούς αθλητές και ανθρώπους με αξίες και ιδανικά.

Ο Βαγγέλης Ανδρεαδάκης εργάστηκε ως προπονητής στις ομάδες του Θησέα Περιβολίων (Γ’ και Β’ ΕΠΣ Χανίων 2016-18) με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Γ’ κατηγορία και βοήθησε στην οργάνωση της Ακαδημίας ως τεχνικός διευθυντής, στην Υρτακίνα (Β’ ΕΠΣ Χανίων 2018-19 ), στον Αστέρα Χαλέπας (Β’ ΕΠΣ Χανίων 2019-20) και στον Σαμψών (Β’ ΕΠΣ Χανίων 2020-21).

Ο μέχρι πρότινος βοηθός προπονητή Γιώργος ΛΑΜΠΙΘΙΑΝΑΚΗΣ, τον οποίο ευχαριστούμε για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην Α’ ομάδα, θα συνεχίσει έπειτα από δική του επιθυμία και λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, μόνο στα τμήματα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου Κ16 και Κ12. 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

ΓΙΟΡΤΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΥ Α.Ο 2013 Views : 715
1ο Soccer School Views : 628

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.