LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

10

Σεπ 2022

Οι δύο αντρικές ομάδες μας που συμπορεύονται με ιδιαίτερη επιτυχία τα τελευταία χρόνια, εκπροσωπώντας το Ακρωτήρι και αξιοποιώντας τα παιδιά των ποδοσφαιρικών μας ακαδημιών, θα βρεθούν ''αντιμέτωπες'' για την 1η φάση του κυπέλου της Ε.Π.Σ.Χανίων! 

Πρόκειται σίγουρα για μια ιδιαίτερη στιγμή, καθώς ποδοσφαιριστές με κοινή διαδρομή, φίλοι και συμπαίκτες για πολλά χρόνια στις ακαδημίες μας, στα πλαίσια της εξέλιξης τους, γίνονται μέλη της Ε.Θ.Κ. αρχικά και του Πανακρωτηριακού στη συνέχεια, για να απολαμβάνουν το αγαπημένο τους άθλημα! Μια μεγάλη ποδοσφαιρική οικογένεια που οραματίστηκαν πριν χρόνια οι ιδρυτές των ομάδων μας,  η οποία τα τελευταία χρόνια έχει χαράξει μια όμορφη δημιουργική πορεία, προσφέροντας στα παιδιά ''Μαθήματα Ζωής'', μέσα από μια οργανωμένη ποδοσφαιρική ακαδημία!

Οι 2 αντρικές νεανικές ομάδες μας, που αποτελούνται στη συντριπτική πλειοψηφία τους από γηγενείς ποδοσφαιριστές, μέσα από τα ''κέφια'' της κληρωτίδας, αύριο θα διεκδικήσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλου, σε ένα αγώνα που νικητές θα είναι όλοι οι συμμετέχοντες εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου! 

Για την ιστορία, είναι η δεύτερη φορά που οι ομάδες μας τίθενται αντιμέτωπες στο θεσμό του κυπέλου, καθώς αρκετά χρόνια πριν, όταν ο φροντιστής μας  Αλέκος Γεωργαλάκης έπαιζε ακόμα ποδόσφαιρο, είχε τεθεί αντιμέτωπος σαν παίκτης της Ε.Θ.Κ. στο γήπεδο Στερνών, με  τον Πανακρωτηριακό! 

Σας προσκαλούμε σε ένα παιχνίδι-γιορτή αύριο Κυριακή στις 5.00 μ.μ. στο γήπεδο Καθιανών, να απολαύσουμε και να χειροκροτήσουμε όλοι μαζί τα παιδιά μας!

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

3o Soccer School Views : 1766
Επίσκεψη Ακαδημίας στο ΚΑΠΗ Ακρωτηρίου Views : 691

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.