LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

04

Οκτ 2015

Φωστήρας-ΕΘΚ 2-2Συναρπαστικό παιχνίδι πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο γήπεδο της Σούδας, το αποτέλεσμα του οποίου διαμορφώθηκε με ένα αμφισβητούμενο πέναλτι στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, που στέρησε από την ομάδα της ΕΘΚ τη νίκη απέναντι στο Φωστήρα.
 
 
 

Η ομάδα μας μπήκε δυνατά στον αγώνα και μόλις στο 6' έχασε σπουδαία ευκαιρία σε τετ-α-τετ του Γκαγκάκη να ανοίξει το σκορ. Δεν έγινε όμως το ίδιο στο 21' όταν από το φάουλ του Ράπτη, ο Γιαννόπουλος εκμεταλλεύτηκε τη ασθενή απόκρουση του τερματοφύλακα και από κοντά έστειλε την μπάλα αρχικά στο δοκάρι και στην επαναφορά στα δίχτυα γράφοντας το 0-1. Η πίεση συνεχίστηκε και για την επίτευξη και 2ου γκολ και ότι δεν κατάφεραν ο Παπαδάκης και Γιαπιντζάκης έγινε στο 36' έπειτα από ωραία ατομική ενέργεια του Γκαγκάκη που πλάσαρε σωστά για το 0-2.

Στην επανάληψη η ομάδα μας έχασε και άλλες ευκαιρίες να σημειώσει περισσότερα τέρματα, αλλά το πλασέ του Παπαδάκη αποκρούστηκε λίγο πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή, ενώ το σουτ που επιχείρησε ο Γκαγκάκης από πλεονεκτή θέση κατέληξε στο δοκάρι. Ο Φωστήρας κατάφερε να μειώσει στο 61' σε 1-2 και στις καθυστερήσεις του αγώνα "κέρδισε" πέναλτι ισοφαρίζοντας σε 2-2. 

Χρέη προπονητή για την ΕΘΚ ανέλαβε ο Γιώργος ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗΣ, λόγω της απουσίας για επαγγελματικούς λόγους του Μιχάλη ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ.

ΕΘΚ: Ανδρεαδάκης Κ., Ευαγγέλου, Λιονάκης Δ. (70' Ανδρεαδάκης Ευαγ.), Λιονάκης Εμ. (50' λ.τρ. Πακτίτης), Ράπτης, Κούγκουλος, Γιαπιντζάκης, Λειβαδιτάκης, Παπαδάκης, Γκαγκάκης, Γιαννόπουλος (68' Βολακάκης)

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

3o Soccer School Views : 1754
ΓΙΟΡΤΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΥ Α.Ο 2013 Views : 715

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.