LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

19

Μαρ 2020

sakisΕνα χαρμόσυνο γεγονός έλαβε χώρα τις τελευταίες ημέρες, αφού ένας ακόμα ποδοσφαιριστής του Πανακρωτηριακού έγινε μπαμπάς.

 Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Σάκη Μπαδιεριτάκη, να μπει για πρώτη φορά στο κλαμπ των "χαζομπαμπάδων",  αφού πήρε τη σκυτάλη από τους Γιάννη Δρακάκη, Χρήστο Βουρβαχάκη και Ορέστη Μπάτζιο που είχαν προηγηθεί το προηγούμενο διάστημα.

Πριν μερικά 24ωρα, την περασμένη Δευτέρα, η σύζυγός του επί σειρά ετών αρχηγού μας, Κωνσταντίνα Κωσταριδάκη, έφερε στον κόσμο ένα πανέμορφο και υγιέστατο αγοράκι, το οποίο σκόρπισε χαμόγελα στην οικογένεια.

Έτσι, ο Σάκης που φημίζεται για την έφεσή του στο σκοράρισμα όλα αυτά τα χρόνια, πέτυχε αυτή τη φορά ένα διαφορετικό... γκολ, αλλά σίγουρα το πιο όμορφο μέχρι στιγμής στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Το μόνο δεδομένο είναι ότι αν ο "Μπάδιε junior" πάρει από τον μπαμπά του, θα αναμένουμε σίγουρα έναν ακόμα σπουδαίο επιθετικό για τον Πανακρωτηριακό αλλά και το χανιώτικο ποδόσφαιρο.

Οι ποδοσφαιρικές ομάδες του Ακρωτηρίου εκφράζουν τις πιο θερμές ευχές στον Σάκη και την Κωνσταντίνα για να δουν τον μικρό τους όπως εκείνοι επιθυμούν στο μέλλον και να έχει πάνω απ' όλα υγεία.

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

ΓΙΟΡΤΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΥ Α.Ο 2013 Views : 715
1ο Soccer School Views : 628

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.