LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

12

Ιαν 2015

Άρης Σούδας-Πανακρωτηριακός 1-1Άτυχος για άλλο ένα παιχνίδι στάθηκε ο Πανακρωτηριακός μένοντας στο 1-1 στο Σαββατιάτικο παιχνίδι στο γήπεδο της Σούδας με αντίπαλο τον Άρη, για την 5η αγωνιστική στο πρωτάθλημα (Όμιλο Τίτλου) της Α' κατηγορίας ΕΠΣ Χανίων.

 

 

 

Η ομάδας μας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και στο 10' άνοιξε το σκορ όταν μετά την εκτέλεση κόρνερ του Μποχώνη, ο Λυχνάκης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο Πανακρωτηριακός συνέχισε να πιέζει για το 2ο γκολ, αλλά το σουτ του Πενταράκη στο 17' μετά την πάσα του Γιαννολάρη και του Μποχώνη στο 24' πέρασαν έξω από την εστία των γηπεδούχων, οι οποίοι κατάφεραν στο 38' να ισοφαρίσουν. Στην επανάληψη η ομάδα είχε και πάλι τις ευκαιρίες να φύγει με το τρίποντο, όμως τα σουτ του Μιχαήλ στο 50' και του Λυχνάκη στο 60' και 81' περασαν λίγο έξω, ενώ στο 88' ο τερματοφύλακας του Άρη εξουδετέρωσε σουτ του Μποχώνη από εκτέλεση φάουλ, διώχνοντας τη μπάλα σε κόρνερ.

Πανακρωτηριακός: Γύπαρης, Ξεκουκουλωτάκης, Μιχαήλ, Αδαμόπουλος, Μανουσάκης, Πενταράκης, Μποχώνης, Γιαννολάρης (75' Καλλέργης), Ανδρεαδάκης (60' Μιχαλακόπουλος), Παντελακάκης, Λυχνάκης.

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

3o Soccer School Views : 1755
Συνέντευξη Carl CARNEY Views : 977

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.