LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

07

Μαρ 2015

Πανακρωτηριακός-Ηρακλής Νερ. 2-1Εδραιώνεται στην κορυφή ο Πανακρωτηριακός μετά τη σημερινή νίκη του με 2-1, στο γήπεδο Καθιανών με αντίπαλο την ομάδα του Ηρακλή Νερ., για την 11η αγωνιστική στο πρωτάθλημα (Όμιλο Τίτλου) της Α' κατηγορίας ΕΠΣ Χανίων, χάρη σε δύο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι του Μποχώνη.

 

 

Στο πρώτο ημίχρονο ο Πανακρωτηριακός είχε τον έλεγχο του αγώνα χωρίς όμως να απειλήσει ιδιαίτερα τον Ηρακλή Νερ., με εξαίρεση το 31' όταν ο Παντελακάκης βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα και ανατράπηκε από τον τελευταίο αμυντικό, αλλά το παιχνίδι συνεχίστηκε και στο 36' οι φιλοξενούμενοι στην μοναδική τους ευκαιρία άνοιξαν το σκορ. Αμέσως μετά τη σέντρα ο Μπαδιεριτάκης ανατράπηκε εντός περιοχής κερδίζοντας πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Μποχώνης ισοφαρίζοντας σε 1-1. Στο 42' είχαμε ακόμα ένα σπρώξιμο-ανατροπή στην μεγάλη περιοχή στον Αδαμόπουλο μετά την εκτέλεση φάουλ του Μποχώνη, χωρίς να υποδειχτεί καμία παράβαση. Στην επανάληψη η ομάδα μας πίεσε τους φιλοξενούμενους και στο 72' έπειτα από φάση διαρκείας στην περιοχή των φιλοξενούμενων, ο Αδαμόπουλος κέρδισε πέναλτι και ο Μποχώνης για 2η φορά νίκησε τον τερματοφύλακα κάνοντας το 2-1. Στο 79' ο Μπαδιεριτάκης ξέφυγε από τους αμυντικούς και σέρβιρε στον Λυχνάκη με τον τελευταίο να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 87' ο Μπαδιεριτάκης και πάλι ανατράπηκε μέσα στην περιοχή, αλλά για ακόμη μια φορά το παιχίδι συνεχίστηκε!!!.

Πανακρωτηριακός: Μπουράκης, Ξεκουκουλωτάκης, Αδαμόπουλος, Μιχαλακόπουλος, Κελάκης, Παντελακάκης (79' Καλλέργης), Πενταράκης, Πλατώνης (73' Γιαννολάρης), Μποχώνης, Μπαδιεριτάκης, Κοπανάκης (55' Λυχνάκης)

Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

ΓΙΟΡΤΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΥ Α.Ο 2013 Views : 715
3o Soccer School Views : 1754

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.