LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

28

Μαρ 2015

Πανακρωτηριακός-Άρης Σούδας 0-1Ένα νικηφόρο σερί πέντε αγώνων σταμάτησε σήμερα στα Καθιανά, με αντίπαλο τον Άρη Σούδας για τη 14η αγωνιστική  του πρωταθλήματος (Όμιλο Τίτλου) της Α' κατηγορίας ΕΠΣ Χανίων, ωστόσο το αρνητικό αυτό αποτέλεσμα δεν σβήνει την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας που συνεχίζουν να κρατούν την ομάδα μας την πρώτη θέση.

 

Η ομάδα μας ξεκίνησε το παιχνίδι χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί, στο πρώτο μόλις λεπτό, όταν ο Ξεκουκουλωτάκης με ατομική ενέργεια μπήκε στην περιοχή όμως το σουτ που επιχείρησε απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων και μάλιστα στην πρώτη τους ευκαιρία στο 6' άνοιξαν το σκορ. Οι ποδοσφαιριστές μας προσπάθησαν και έχασαν ευκαιρίες για να γυρίσουν το παιχνίδι, όμως από τη μια μεριά η κακή μέρα στην οποία βρέθηκαν και από την άλλη οι απουσίες λόγω τραυματισμών, έπαιξαν σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση του αποτελέσματος.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους της ομάδας που βρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο και υποστήριξαν την ομάδα μας και ελπίζουμε να τους έχουμε κοντά μας και στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι την προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Πανακρωτηριακός: Γύπαρης, Ξεκουκουλωτάκης, Αδαμόπουλος, Καραγκούνης (52' Λυχνάκης), Μανουσάκης, Πλατώνης, Μποχώνης, Πενταράκης, Γιαννολάρης, (60' Καλλέργης), Παντελακάκης, Μπαδιεριτάκης

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

Επίσκεψη Ακαδημίας στο ΚΑΠΗ Ακρωτηρίου Views : 677
Συνέντευξη Carl CARNEY Views : 977

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.