LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

02

Μάι 2015

ΙΝΚΑ-Πανακρωτηριακός 4-2Με ήττα ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η ομάδα μας στο γήπεδο των Αγ. Αποστόλων απέναντι στο ΙΝΚΑ, σε μία χρονιά που πρωταγωνίστησε στο μεγαλύτερο μέρος του πρωταθλήματος και παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε, μας χάρισε πολλές συγκινήσεις σε ένα από τα καλύτερα πρωτάθληματα των τελευταίων χρόνων που κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

 

Ευχαριστούμε για αυτό το όμορφο ταξίδι, τους ποδοσφαιριστές μας, το τεχνικό επιτελείο, τους φιλάθλους μας που είναι πάντα απαιτητικοί και όλους όσους συμπαραστέκονται στην ομάδα μας και οραματίζονται καλύτερες ημέρες για το ποδοσφαιρικό Ακρωτήρι.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το πρώτο μέρος βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς να δημιουργούν τις μεγάλες φάσεις, ακολούθησε όμως ένα 2ο ημίχρονο με πολλά γκολ, στο οποίο η ομάδα μας άνοιξε πρώτη το σκορ στο 49' όταν ο Μποχώνης συνεργάστηκε με το Λυχνάκη, που με άπιαστο σουτ έστειλε την μπάλα στο δεξί "Γ" της εστίας του ΙΝΚΑ. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και ισοφάρισαν στο 62' και στο 65' πήραν το προβάδισμα με 2-1. Στο 70' από την κάθετη πάσα του Πενταράκη, ο Κοπανάκης "σημάδεψε" σωστά και με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία, κάνοντας το 2-2. Ωστόσο, το ΙΝΚΑ πήρε ξανά το προβάδισμα στο 80', ενώ στο 84' κέρδισε πέναλτι και παρά την αρχική απόκρουση του Γύπαρη, με δεύτερη προσπάθεια έκανε το τελικό 4-2.

Πανακρωτηριακός: Γύπαρης, Ξεκουκουλωτάκης (85' Μαριανάκης), Αδαμόπουλος, Πλατώνης, Μανουσάκης, Τερεζάκης (58' Κοπανάκης), Μποχώνης, Πενταράκης, Γιαννολάρης (65' Ανδρεαδάκης),  Μπαδιεριτάκης, Λυχνάκης

Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

ΓΙΟΡΤΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΥ Α.Ο 2013 Views : 716
Συνέντευξη τύπου 1ου Soccer School Views : 524

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.