LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

25

Νοε 2015

Πανακρωτηριακός-Κρητικός Αστ 1-2Η ομάδα μας δεν παρουσιάστηκε όπως μας έχει συνηθίσει στους αγώνες του πρωταθλήματος και γνώρισε την ήττα στο σημερινό παιχνίδι από τον ιδιαίτερα μαχητικό Κρητικό Αστέρα με 1-2 και μοιραία έμεινε εκτός από το θεσμό του Κυπέλλου. Τώρα η προσοχή των παικτών, του τεχνικού επιτελείου και της διοίκησης πέφτει στο πρωτάθλημα, με αρχή τον αγώνα του Σαββάτου με το ΙΝΚΑ, στον οποίο όλοι μαζί ενωμένοι και με τη βοήθεια των φιλάθλων του Ακρωτηρίου, θα διεκδικήσουμε τη νίκη στο ντέρμπι.

Στα αγωνιστικά η ομάδα μας ξεκίνησε νωθρά, βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 15' και παρά την πρωτοβουλία που είχε, δεν απείλησε ιδιαίτερα την εστία του Κρητικού Αστέρα.

Με την έναρξη του β' μέρους κατάφερε να ισοφαρίσει όταν από την εκτέλεση φάουλ του Μαριανάκη, ο Βασιλομιχελάκης με κεφαλία έστειλε τηνμπάλα στα δίχτυα. Στη συνέχεια πίεσε και έχασε 2-3 καλές ευκαιρίες να προηγηθεί, ωστόσο σε μία ακόμη αντεπίθεση των φιλοξενούμενων στο 72' δέχτηκε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση.

Πανακρωτηριακός: Κουρομιχελάκης, Κελάκης, Ξεκουκουλωτάκης, Μιχαήλ, Ξανθουδάκης, Πενταράκης, Μαριανάκης (70' Λυχνάκης), Μπάτζιο (80' Μιχαλακόπουλος), Δημούσης, Κοπανάκης (46' Βασιλομιχελάκης), Μπαδιεριτάκης

Για φωτοφραφίες πατήστε ΕΔΩ

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

Επίσκεψη Ακαδημίας στο ΚΑΠΗ Ακρωτηρίου Views : 691
ΓΙΟΡΤΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΥ Α.Ο 2013 Views : 716

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.