LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

03

Απρ 2016

Πανακρωτηριακός-Δόξα 1-1Δεν κατάφερε η ομάδα μας στη χθεσινή αναμέτρηση, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του Ομίλου Τίτλου της Α' Κατηγορίας, να κάμψει την αντίσταση της Δόξας Παχιανών στο γήπεδο Καθιανών και παρά τις πολλές χαμένες ευκαιρίες, υποχρεώθηκε σε ισοπαλία με σκορ 1-1 που την φέρνει πλέον στη 2η θέση της βαθμολογίας.

 

Με την έναρξη της αναμέτρησης στο 2' η ομάδα μας δημιούργησε την πρώτη πολύ καλή ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ, όταν ο Μπαδιεριτάκης βρέθηκε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα, αλλά την τελευταία στιγμή ανατράπηκε από τον τελευταίο αμυντικό των φιλοξενούμενων, χωρίς ωστόσο να υποδειχθεί παράβαση. Στο 14' από το δυνατό σουτ του Πενταράκη η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντι δοκάρι και στο 19' η Δόξα πήρε προβάδισμα με 0-1. Η αντίδραση ήταν άμεση και στο 21' από την ανατροπή του Πενταράκη, ο Αδαμόπουλος ευστόχησε από την άσπρη βούλα για το 1-1. Στο 34' ο Δημούσης με ωραία ενέργεια ξέφυγε από τον προσωπικό του αντίπαλο, αλλά το σουτ που επιχείρησε σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επόμενη φάση το σουτ του Αδαμόπουλου απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 52' ο Μπαδιεριτάκης από το ύψος του πέναλτι επιχείρησε να "κρεμάσει" τον τερματοφύλακα, αλλά η  μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Οι φιλοξενούμενοι στο 57' έμειναν με παίκτη λιγότερο (2η κίτρινη) σε μαρκάρισμα στον Πενταράκη, για να ακολουθήσει ένας επιθετικός μονόλογος και πλήθος χαμένων ευκαιριών με τους Μπάτζιο στο 62', Γιαννολάρη στο 71', Αδαμόπουλο στο 87', Πενταράκη στο 92' και τον Λυχνάκη στο 93' να μην μπορούν να βρουν δίχτυα, αλλά και τον τερματοφύλακα της Δόξας να σταματάει με σωτήριες επεμβάσεις στο 75' το δυνατό σουτ του Γιαννολάρη και στο 89' το γυριστό σουτ του Λυχνάκη.

Πανακρωτηριακός (Βασίλης ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ): Μπουράκης, Αδαμόπουλος, Πλατώνης, Μανουσάκης (75' Ξεκουκουλωτάκης), Κελάκης, Ξανθουδάκης (84' Μιχαήλ), Μπάτζιο, Πενταράκης, Μπαδιεριτάκης, Δημούσης (67' Λυχνάκης), Γιαννολάρης

Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ

Για video πατήστε ΕΔΩ

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

Συνέντευξη τύπου 1ου Soccer School Views : 521
ΓΙΟΡΤΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΥ Α.Ο 2013 Views : 715

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.